Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631665154 MK-6515-4

Hasonló termékek

Biológia 9-10. I.BTK/2020/NAT/Gimn.
Biológia 9-10. I.BTK/2020/NAT/Gimn.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256164
Raktári szám: OH-BIO910TB/I

Bruttó egységár3340

Magyar nyelv és kommunikáció 12. MF
Magyar nyelv és kommunikáció 12. MF
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631944754
Raktári szám: NT-01231/M/1

Bruttó egységár1150

Ételkészítési ismeretek
Ételkészítési ismeretek
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631619430
Raktári szám: MK-21955

Bruttó egységár8990