Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631665154 MK-6515-4

Hasonló termékek

Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Ételkészítési ismeretek 1.A konyhai munka szem.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660722
Raktári szám: MK-6072-2

Bruttó egységár2490

English File 3rd. Ed. upp.int. WB.(Biz)
English File 3rd. Ed. upp.int. WB.(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9780194558495
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3885

New Headway upp.-interm. (2nd Ed.) class kazetta
New Headway upp.-interm. (2nd Ed.) class kazetta
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194358040
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3295