Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631665154 MK-6515-4

Hasonló termékek

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

Upstream Upp-Intermediate B2+ WB
Upstream Upp-Intermediate B2+ WB
Író: --
Kiadó: Express Publishing
ISBN: 9781843255321
Raktári szám: EX-

Bruttó egységár3740

Prizma-Biológia 9-10. MF
Prizma-Biológia 9-10. MF
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631964356
Raktári szám: NT-14131-231/M

Bruttó egységár1180