Egyéb»

Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kötelezők röviden 4.
Kötelezők röviden 4.
Író: --
Kiadó: Szukits Kiadó
ISBN: 9789639344259
Raktári szám:

Bruttó egységár790

Hajós Ferenc: Munkajogi és vállakozási ismer. 2017
Hajós Ferenc: Munkajogi és vállakozási ismer. 2017
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 0115050000006
Raktári szám: TM-

Bruttó egységár2190

Felszolgálási ismeretek 2011
Felszolgálási ismeretek 2011
Író: --
Kiadó: Voleszák Zoltán
ISBN: 9789639980105
Raktári szám: VZ-FEL111

Bruttó egységár5650