Egyéb»

A gasztronómia alapjai

A gasztronómia alapjai
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631666908 MK-5969

Részletes leírás:


Hasonló termékek

Biztonságos munkavégzés feltételei az építőiparban
Biztonságos munkavégzés feltételei az építőiparban
Író: --
Kiadó: Szega Books Kft.
ISBN: 9789639702387
Raktári szám: GS-0-25

Bruttó egységár2220

Pszichológia dióhéjban-50 pszichol.alapmű
Pszichológia dióhéjban-50 pszichol.alapmű
Író: --
Kiadó: HVG könyvek
ISBN: 9789639686212
Raktári szám:

Bruttó egységár3200

Kézikönyv a Képzelet világa 3.o.
Kézikönyv a Képzelet világa 3.o.
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634652960
Raktári szám: AP-032234

Bruttó egységár970